Vraagtekens?

De 5 W’s zijn een begrip in ‘communicatieland’: het zijn onder andere de basisvragen voor een [goed] verhaal. In het geval van mijn website gebruik ik ze om je vragen te beantwoorden [of in geval je geen vragen hebt: om je te spammen ;-].

Typmachine uit klooster in Westerbork, bewerkt (@wendyext)
Typmachine uit klooster in Westerbork, bewerkt (@wendyext)

Wie:

Wendyext, voluit Wendy Exterkate. In een paar woorden: cre@tief enthousiast, anders-eigen-bewust, geniet van #kleinedingen, communicatieprofessional [interim], oog voor tekst en beeld [schrijft & fotografeert],

Wat & waar:

Via deze (WordPress) website, bereikbaar via www.wendyext.nl, als startpunt van al m’n online/social/creatieve uitspatsels. Zie het als een portal: een startpagina van waaruit je doorklikt naar m’n websites en webcontent.

Waarom:

Onder andere omdat ik graag m’n kennis en ervaring deel en jou graag inspireer en prikkel, bijvoorbeeld op het gebied van:

  • personal branding: je eigen PR, o.a. online en via social media [investeer in je toekomst – lees ook m’n ervaringen en tips]
  • [effectiever en efficiënter] communiceren, zowel persoonlijk als beroepsmatig [Factor C]
  • anders- en verder kijken: bewust-zijn [denken & doen] en de #kleinedingen eren

En daarnaast omdat ik:

  • op deze manier weer een next level in al het bovenstaande heb bereikt; ik m’n ‘creatieve energie’ kwijt kan [& wie weet levert het me ooit – in professionele zin– nog eens wat op: ik deel mijn kennis en ervaring graag]
  • door deze portal overzicht heb over m’n online content en online identiteit [is voor mij handig en scheelt me dingen onthouden ;-]
  • dit idee al een tijdje op de spreekwoordelijke plank had liggen en eindelijk de creatieve prikkel voelde om het ten uitvoer te brengen; YES, gelukt!

Wanneer:

Gelanceerd in de zomer van 2015, in principe [zo’n mooi ruim begrip] bedoeld ‘voor de eeuwigheid’. Zolang ik er positieve energie in kan steken en uit kan halen.

Hoe

Tja, via WordPress [in mijn geval ‘natuurlijk’]. Snel en makkelijk en in dit geval zonder kosten – ik gebruik een gratis thema dat ik -tot zover dat kon- naar m’n smaak heb aangepast. Beroepsmatig kan ik nog meer over de voordelen roepen, maar daarvoor moet je me maar inhuren *knipoog*.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s